Share this content on Facebook!
9 Oct 2015
Makita BL1430
Maar u kunt ontspannen, wetende dat de uitvinders van de Makita MAC2400 gebied zeer gerenommeerd bedrijf en ze bieden ook een uitstekende garantie zoals ze doen met al Makita gereedschap.

Makita BL1840
Wat is er zo Uitstekend Over de Makita luchtcompressor?

Om te beginnen, moet ik zeggen dat de Makita luchtcompressor is uitgerust met Makita's Big Bore ontworpen pomp cilinder en de zuiger voor een hogere output voor twee schiethamers, met aftrek van ruis en verbeterde op de prestaties op het werk. De Makita compressor levert industriële macht en de resultaten met verbeterde duurzaamheid onder zware omstandigheden op de baan.

Nadat ik deed mijn eerste baan ermee Ik was verbaasd over hoe het had alle functies die ik wilde: olie glijmiddel, laag toerental, lagere decibel rating (rustig) en fatsoenlijk cfm classificatie. De start-up instructies zijn eenvoudig en je bent up and running in 20 minuten. Ik koos voor de Makita compressor in plaats van de Dewalt om één reden: rustig.

De Makita MAC2400 compressor wordt aangedreven door een 2,5 PK motor. De Makita Big Bore ontworpen pomp met gietijzeren cilinder heeft een betere boring en slag voor een betere compressie, sneller herstel en min lawaai. De gietijzeren constructie is ontworpen voor een grotere duurzaamheid, zelfs onder zware omstandigheden op het werkterrein.

De pasvorm en afwerking is dandy. Het heeft een dubbele persoonlijkheid: het werkt en ziet er sterk in de hoek van de winkel en is uitstekend voor het nemen van een baan site of de achtertuin. Je krijgt het beste van beide werelden. Ik heb gemakkelijk draaien 3/8 en 1/2 inch slagmoersleutels, een brad pistool, een afwerking schiethamer, samen met klap geweren, enz.

Helaas toen ik ging naar een Snap-On gebruiken 7200 3/8 "lucht ratel, de prestatie was net voldoende. Dan lees ik de spec voor de ratel en het zei gebruiken 4,5 CFM. De Makita luchtcompressor wordt begroot op 4,2. SO, je moet kijken naar de cfm ratings op hulpmiddelen. Ik ben er zeker van een 8 cfm jitterbug schuurmachine zal niet werken, maar nogmaals, dat is niet het type van hulpmiddel dat ik wilde dit voor.

Prominente rubberen voetjes helpen houden ook het verzenden van trillingen wat het zit op, zodat niet meer trillen planken. Deze Makita compressor slechts spint. Ik heb niet ontdekte lekken, bevat de luchtdruk schijnbaar altijd wanneer uitgeschakeld (moet u de druk los wanneer gedaan met behulp van het).

Het luchtfilter op deze elektrische compressor is een miniatuur versie van een oud-time auto luchtfilter. Voor een eenheid die zal worden op de grond liggen te midden van wervelende bouw stof, dit is een Prominent plus. De Big Bore oliegesmeerde pomp is ook efficiënter: de Makita compressor loopt koeler en op de helft van het toerental van de meest concurrerende eenheden, wat resulteert in een grotere motor en een pomp het leven en een lager geluidsniveau.

Worden forwarned Makita's verpakking ontwerpers altijd lijken te krijgen 90% gelijk. In dit geval wordt het luchtfilter gewoon los in de doos geplaatst. Mine brak één van de peilglazen. Als geduwd, zullen hun garantie afdeling sturen kleine onderdelen, maar het is een probleem om een ​​product zo goed alleen te hebben om het onmiddellijk te repareren uit de doos te krijgen. Ook aandacht besteden aan de € break-in "procedure. Ren het voor 30 minuten met geen belasting, geopend petcock aan de ringen plaats. Verwijder de plastic plug op de achterkant van de Makita MAC2400 en giet in de meegeleverde olie tot het niveau is ongeveer 50% van de kleine transparante indicator venster Vervang de wegwerp olieplug met de lange zwarte plastic die zij omvatten. (niet in de gebruiksaanwijzing - het stuk voorwerp # 36 op de onderdelen diagram) Verwijder de andere wegwerp plastic stekker uit de kant. van de Makita compressor (hoog boven en naar de achterkant van de lijkwade). Dit is waar je moet het luchtfilter (die ook niet in de handleiding) te installeren.

Het luchtfilter montage is punt # 35 op de onderdelen diagram, het is de andere onderdelen opgenomen dat chroom en ongeveer de grootte van een hockeypuck met een vleugelmoer bijeen te houden. U zult schroef in het luchtfilter assemblage waar u dat plastic plug verwijderd, maar ik stel voor dat je wat teflon tape te gebruiken op de draden om een ​​goede afdichting te maken. De instructies zeggen dat je om de lucht ontvanger afvoer klep te openen bij de eerste opstart. Nergens in een diagram is een deel als zodanig, maar ik ben er vrij zeker van dat het punt # 47, een klep aan de zijkant van de compressor zeer dicht bij de bodem.

Extra functies zijn onder een handige olie afvoer en olie kijkglas, een tank drain klep die standaard petcock ontwerp vervangt voor eenvoudiger onderhoud en vinnen persleiding die warmte efficiënter te verwijderen. De vinnen persleiding op dit ding is fantastisch. Als je nog nooit had je hand aangebraden als een branding ijzer na het aanraken persleiding op een compressor, heb je niet echt voelde pijn. Ik heb de buis met de motor die op deze (per ongeluk) en waar mijn kant normaal zou hebben geplakt, het was alleen warm geborsteld. Zeer goede touch.

De tanks vullen snel genoeg, en de meters zijn echt fatsoenlijke kwaliteit. De drukregelaar is vrij comfortabel aan te passen als je eenmaal onder de knie hebt. De 4.2 liter twin-gestapelde tank ondersteunt een werkdruk van 130 PSI, en levert 40 psi (4,8 CFM) en 90 PSI (4,2 CFM), genoeg voor twee tackers.

Een van de goede dingen over de Makita compressor, omdat het op de kleinere omvang betekent dat het kan passen door studs of zitten in de beenruimte van uw voertuig. De lage AMP loting vermindert gevallen van struikelde breakers en spanningsverlies dat voortijdig uitvallen van de motor kan veroorzaken. De roll bar handvat biedt draagbaarheid en extra bescherming, waardoor hij bestand is tegen zware bouwterrein omgevingen.

Aan het eind van de dag, of u kiest voor de Makita MAC2400 luchtcompressor of een andere elektrische compressor, ik hoop dat deze beoordeling heeft geholpen werpen meer licht op uw beslissing!

Voor zover een draagbare luchtcompressor betreft de Makita MAC2400 luchtcompressor is ontworpen voor een laag geluidsniveau, hoge output en een kleinere hoeveelheid van het onderhoud, en levert industriële macht en de resultaten met verbeterde duurzaamheid onder zware omstandigheden op het werkterrein.


Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: